Over ons

Dit zijn wij, van links naar rechts: Lola, Rob, Marlous en Titus. Sinds 17 januari 2016 zijn we een gezinnetje van 4. Lola werd geboren op 29 september 2013. Deze foto is gemaakt in de zomer van 2016 op een Hollands strand. We zijn verslaafd aan reizen. Bijna al ons spaargeld gaat op aan reizen, ervaringen die niemand meer van ons afneemt.

Onze reisverslaving is rond 2009 ontstaan. We namen ontslag, we stopten de huur van ons appartement en we stapten in het vliegtuig om voor een lange tijd in Latijns Amerika te vertoeven. Eenmaal teruggekomen verlangde ons onbewuste naar meer reizen. Dit verlangen was zo sterk dat we in 2012 nogmaals met veel plezier hebben toegegeven aan onze reisverslaving: we stopten weer met werken en huren om opnieuw in het vliegtuig te stappen voor een lange reis. Toen richting Zuid Oost Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Dit jaar zijn we vanaf 1 mei onze reislust aan het botvieren op Canada voor een dikke vijf maanden. Deze keer nemen we Lola en Titus mee.

In het dagelijkse leven is Rob een zelfstandig consultant en Marlous thuisblijfmama en Bootcamp instructice. We wonen in Breda en dat is een lust. De stad heeft alles wat we willen: Brabantse gezelligheid, goed eten en een mooi groot bos. Daarom komen we na onze reizen graag terug naar deze plek. Salsa dansen is onze passie en van sporten in een modderig bos worden we heel gelukkig.