Welkom!

Welkom op onze site. Wij zijn Marlous en Rob en op deze plek informeren we iedereen die op de hoogte wil blijven van onze reisbelevenissen.

We hebben nieuws: we gaan weer op reis! In de zomer van 2022 vertrekken we voor een dikke vette lange reis naar ‘wherever the journey takes us’. We hebben volop ideeën waar we heen willen en die veranderen ook regelmatig. Onze reismuur thuis hangt vol inspiratie en op onze website zullen we jullie meenemen in onze voorbereidingen.

In 2020 beginnen we volop met voorbereidingen; spaarplan, bestemmingen, uitzoeken leerplicht, verhuren van ons huis etc. We trekken voor deze reis zo’n 8 tot 12 maanden uit en gaan flink sparen om dit waar te kunnen gaan maken. Veel leesplezier en voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht!

2009- 2010: Onze eerste ‘grote’ reis
Onze eerste grote reis heeft plaatsgevonden van april 2009 tot en met februari 2010. We zijn toen in Midden en Zuid Amerika geweest waar we gereisd hebben en vrijwilligerswerk hebben verricht. Vind informatie over deze prachtige ervaring onder de knop “Onze eerste reis”.

2012-2013: Onze tweede lange reis (inclusief ervaringen ‘zwanger op reis’)
Onze tweede lange reis heeft plaatsgevonden van oktober 2012 tot en met augustus 2013. We hebben toen gereisd in Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Marlous raakte zwanger op reis en tot 30 weken zwangerschap hebben we doorgereisd. Onder de knop “Onze tweede reis” kun je al onze belevenissen lezen en foto’s die daarbij horen bekijken.

2017: Eerste lange reis met twee (nog niet leerplichtige) kids
In 2017 gingen we voor de eerste keer met onze kinderen Lola (toen 3,5) en Titus (toen 1,5) lang op reis. We huurden van april tot oktober een camper in Canada en trokken vanuit Calgary langzaam richting Vancouver en Vancouver Island waarna we uiteindelijk de camper weer inleverden in Calgary. Een prachtreis waar we met het hele gezin gigantisch van hebben genoten. Onze belevenissen in Canada kun je vinden onder de knop “Reisverslagen Canada” of klik hier voor een korte video-impressie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.