Zij over hem

In 2009 schreef ik over Rob: ‘Zaten er maar meer dan 24 uur in een dag…dat is hoe ik Rob het beste kan omschrijven. Rob zet zich in voor alles dat hij leuk en belangrijk vindt. Voor meer dan 100%. Hij levert geen half werk, afspraak is afspraak en hij staat altijd voor je klaar’. Dit allemaal klopt nog steeds.

Na onze vorige reis is Rob als zzp-er aan de slag gegaan. Ik ben onwijs trots op hem dat hij deze stap heeft gezet. Dit wilde hij al langere tijd en inmiddels heeft hij zichzelf op de kaart gezet als gedreven en betrokken consultant in de ICT. Daarnaast heeft Rob de afgelopen twee jaar zijn practitioner en master gehaald van NLP. Hij is nu een bevlogen NLP-coach en in de toekomst wil hij hier zeker verder mee aan de slag (www.robjanssen.eu).

Sportief is Rob ook nog steeds. Hardlopen, fitnessen, snowboarden,  bergbeklimmen; als hij maar het gevoel heeft echt gesport te hebben. En anders zorgt hij daar wel voor… na een wandeltraining van 30 km loopt hij rustig nog even 5 km hard… Tijdens onze reis zullen we dan ook zeker de nodige sportieve uitdagingen aangaan.

Naast dat Rob heel actief is, vindt hij het ook nog steeds heerlijk om een goed boek te lezen (het liefst bij de open haard met een rood wijntje) of zich te verdiepen in het menselijk brein en de invloed die je hebt op de ontwikkeling ervan. Maar bovenal is Rob de liefste van allemaal, stoer, sociaal, aantrekkelijk, avontuurlijk, recht door zee en mijn maatje voor altijd. Ik weet zeker dat wij samen wederom een supertijd gaan beleven.