Onze bruiloft

Eindelijk was het dan zover: ONZE BRUILOFT!

Zaterdag 3 april was het dan eindelijk zover…We hadden er lang naartoe geleefd en toen kon het feest eindelijk beginnen!

De avond ervoor hadden we samen bij de paps en mams van Marlous geslapen en zaterdagochtend is Rob naar het huis van vrienden gegaan om zich daar om te kleden en bleef Marlous bij jaar ouders thuis. Tegen half één kwam Rob Marlous ophalen, samen met Lolke, vriend en tevens onze chauffeur, en de rood/witte eend. Samen met fotografe Marscha gingen we op pad naar de lokatie waar we foto’s zouden gaan maken.

Net op dat moment begon het helaas te regenen, maar wij laten ons niet zo gauw uit het veld slaan en onze fotografe gelukkig ook niet. Met haar billen in het dashboardkastje en wij op de achterbank in de eend hebben we een aantal mooie foto’s gemaakt. Ook Lolke heeft van buiten nog een paar mooie kiekjes kunnen schieten met Marscha in het dashboardkastje en Marlous haar voeten tegen de beslagen ramen.

Na de fotosessie door naar de boerderij en daar stond de paps van Marlous, onze toegewijde ceremoniemeester, ons al op te wachten. Natuurlijk vol spanning, want hij zou zijn dochter weggeven…Maar zoals hij zelf al zei in het begin: ‘Ik geef haar niet weg, ik geef haar in bruikleen’.

Wat een fantastisch moment om samen met je paps binnen te komen in een feesttent vol met familie, vrienden en bekenden. En nog mooier om daarna een prachtig verhaal te horen van onze beste vrienden, Suus & Luuk, die onze bijzondere ambtenaren van de burgerlijke stand waren op onze dag. Samen hadden ze een fantastisch verhaal in elkaar gezet en heeft de ‘echte’ ambtenaar van de burgerlijke stand alleen het officiële gedeelte verzorgd. Dat had hij nog nooit meegemaakt en vond hij vooral lekker makkelijk.

Op het moment dat ons “Ja-woord” was uitgesproken begon de zon te schijnen. Een mooi begin vinden we zelf.

Natuurlijk hadden wij ook nog een verrassing in petto voor de avondgasten. De laatste 1,5 week van onze reis hebben we dagelijks getraind om een salsashow in elkaar te zetten, samen met onze Guatemalteekse leraar Selvin. En natuurlijk hadden we ook onze kleding aangepast voor deze spetterende show. De foto’s en film hiervan spreken voor zich.

De rest van de avond hebben we heerlijk gedanst met zijn allen en hebben we natuurlijk onze paaldanskunsten, geleerd tijdens Marlous haar vrijgezellendag, nog even uitgeprobeerd. En de afsluiting van de avond was natuurlijk gebakken eieren met spek en vooral ‘veul’ knoflook.

Daarna onze bruidssuite opgezocht, namelijk onze bruidstent, en samen met nog enkele die-hard kampeerders (toppers!) gekampeerd op de boerderij. Op 1e paasdag hebben we onze onvergetelijke bruiloft afgesloten met een paasontbijt en hebben we speciale dank uitgebracht aan een aantal bijzondere personen.

Als laatste hebben we toen het woord gericht tot Rob’s mam. Haar aanwezigheid op onze bruiloft heeft de dag een prachtige intense rand gegeven en daar zijn we haar erg dankbaar voor. Op 29 april 2010 is ze overleden en ze is nu voor altijd in ons hart. Lieve mam, dank je wel dat je zo hard gevochten hebt om erbij te zijn!

Veel lieve groeten,

Ons

Klik op de link voor een kort Youtube filmpje

« van 2 »